«Волинь» виграла контрольний матч у білоруського «Немана»
Волинь

«Волинь» виграла контрольний матч у білоруського «Немана»

27 лютого 2021, 14:42
0
0
Сподобалось?
0

ФК «Волинь» продовжує другий тренувальний збір у білоруському Бресті. Сьогодні лучани зіграли черговий контрольний матч на штучному полі критого манежу. Лучани зустрілися з вищоліговим білоруським «Неманом» з Гродно. «Хрестоносці» помітно домінували у поєдинку. На 31-й хвилині Артур Рябов потужним ударом з середньої відстані вразив «дев’ятку» воріт білоруської команди. Свою перевагу підопічні Василя Сачка подвоїли майже одразу після перерви. Цього разу білоруси самі «наварили» перед власними воротами. Сіаваш Хагназарі перехопив невдалу поперечну передачу від оборонця «Немана» і в один доторк вивів на побачення з голкіпером Богдана Кобзаря, котрий відправив м’яча у сітку. Білоруси відіграли один гол, але на більше не промоглися.

Кількома днями раніше лучани також обіграли білоруську вищолігову «Славію» з Мозира з рахунком 2:0. У тій грі голи забтивали Богдан Оринчак, та потенційний новачок з Конго, котрий реалізував 11-метровий.

Після владнання розбіжностей з ФК «Волинь» до тренувань з командою повернувся В’ячеслав Шарпар, також Василь Сачко переглядає 20-річного хавбека В’ячеслава Велєва, котрий торік виступав за «Маріуполь» у прем’єр-лізі.

Наступний матч «Волинь» 2 березня знову зіграє з мозирською «Славією».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися