Проспект Волі у Луцьку частково перекриють через ремонт
Волинь

Проспект Волі у Луцьку частково перекриють через ремонт

6 травня 2021, 11:32
0
0
Сподобалось?
0

Активні роботи з ремонту центрального проспекту Луцька розпочнуться після Дня Перемоги. До цього часу лучан ознайомлять зі схемою організації дорожнього руху по проспекту та прилеглих вулицях на час ремонту. В міськраді ж запевняють, що перекривати центральну вулицю на два роки не планують.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови, пише ІА Волинські новини.

Мер Луцька Ігор Поліщук нагадав, що вже наступного тижня в Луцьку розпочнуть міняти мережі на проспекті Волі. Тож він доручив керівнику департаменту ЖКГ Миколі Осіюку вчасно повідомити лучан про схему організації дорожнього руху проспектом та прилеглими вулицями, аби водії могли завчасно спланувати свій маршрут.

Також він повідомив, що перекривати рух на весь період ремонту , а це – близько двох років – не будуть.

«Звичайно два роки проспект не буде перекритий. Коли буде здійснюватися заміна мереж, одна смуга буде збережена для руху громадського транспорту. Після заміни мереж, він буде доступний для проїзду, якщо на даному відрізку не буде відбуватися заміна асфальтного покриття», - пояснив він.

З його слів, активна фаза ремонту розпочнеться після Дня Перемоги. Оскільки проєкт доволі складний в інженерної точки зору, керівник департаменту має щодня бути на об’єкті і постійно доповідати міському голові про стан проведення робіт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися