У Луцьку – масовий велопробіг
Волинь

У Луцьку – масовий велопробіг

23 травня 2021, 12:35
1
3
Сподобалось?
3

Масовий велопробіг вулицями Луцька, приурочений до Всеукраїнської акції «Велодень-2021», відбувся 23 травня. Мета заходу – популяризація велосипеда як зручного та екологічного виду транспорту.

Про це пише ІА Волинські новини.

Для багатьох шанувальників велосипедів цей день став справжнім довгоочікуваним святом. Адже минулоріч захід скасували через локдаун. Відзначимо, що велодні у Луцьку проводять з 2007 року.

Юні та дорослі учасники акції зі своїм транспортом зібралися на парковці біля ТРЦ «ПортСіті». Дво-, три- й чотириколісні. Одно- та багатомісні – стільки велосипедів найрізноманітніших конструкцій одразу годі побачити жодного іншого дня. Не став на заваді й нічний дощ, який змусив учасників добряче попереживати, чи не буде свято скасовано.

Оскільки реєстрація цьогоріч відбувалася онлайн, то велопробіг розпочався майже вчасно – о 10.08. Колона залізних коней, прикрашених кульками та прапорцями, рушила за таким маршрутом: ТРЦ «ПортСіті» – проспект Соборності – проспект Молоді – проспект Відродження – вулиця Рівненська – проспект Волі – Театральний майдан – вулиця Винниченка – проспект Василя Мойсея – проспект Перемоги – ТРЦ «ПортСіті».

Безпеку учасників під час руху колони забезпечували працівники патрульної поліції. Приємно, що велопробіг минув вдало. Дрібні поломки та сходження з траси, звичайно, траплялися, однак серйозних інцидентів не було.

Після фінішу велосвято продовжилося. Усі зареєстровані учасники, а їх на той момент було 902 лише у онлайн формі і кількість додавалася, мали шанс отримати велосипед.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владимир Иващенко
    Владимир Иващенко

    Мы с супругой любим велоспорт, со дня нашего знакомства постоянно проводили время катаясь на велосипедах. И в этом велопробеге мы тоже участвовали, и как нестранно, мы попали в пятёрку победителей, потому что в велоспорте мы давно, и катаемся только на самых лучших велосипедах популярной фирмы Оскар, благодаря которым мы победили - https://oskar.ua/

    28 червня 2021, 19:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися