«Волинь» перервала безвиграшну серію, яка тривала місяць
Волинь

«Волинь» перервала безвиграшну серію, яка тривала місяць

22 жовтня 2021, 19:16
0
0
Сподобалось?
0

У матчі з «Кременем» лучани показали ураганний футбол в атаці у першому таймі й вперше у сезоні забили більше двох голів за матч.

«Волинь» – «Кремінь» – 3:2

Голи: 1:0 – Цюпа (13), 1:1 – Галата (16), 2:1 – Хагназарі (24), 3:1 – Рябов, 3:2 – Галата (67).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 16. Рябов (8. Чепелюк, 82), 98. Ляшенко (5. Кристін, 90), 34. Климець, 88. Хагназарі (18. Миронюк, 90+2), 17. Кобзар (9. Богомаз, 85).

«Кремінь»: 69. Єрмолов, 26. Ульянов (7. Мурашов, 58), 47. Бєлоусов – к, 8. Орел, 15. Головко, 24. В. Сидоренко, 11. Галоян (99. Кошман, 33), 97. Сейтхалілов (9. Навроцький, 84), 22. Авер’янов (2. Бичков, 75), 18. Бойко, 20. Галата.

У першому таймі команди показали дуже веселий футбол. Лучани, спраглі за перемогами, одразу великими силами насіли на ворота гостей але спочатку без видимого успіху. «Кремінь» щільно засів поблизу власних воріт, ніби демонструючи, що його цілком влаштовує нічийний результат. На 13-й хвилині «Волинь» заробила штрафний удар з точки зручної для «лівоногого» футболіста. Спробувати удачі взявся лівий захисник «хрестоносців» Цюпа й транзитом через ближню стійку відправив м’яч у ворота. Цей гол ніби підірвав гру. Гостям довелося змінювати план на гру і йти вперед. Але і вони успіху досягли дуже швидко. Галата практично вийшов на побачення з Недільком, пробив повз голкіпера, влучив у штангу, від якої м’яч залетів у ворота. Та цей прикрий епізод уже ніяк не міг зупинити «Волинь», лучан «прорвало». На 24-й хвилині відзначився Хагназарі. Іранець із вбивчої позиції стріляв у правий кут воріт, туди ж відчайдушно стрибнув і Єрмолов, але на мить його випередив захисник, котрий спробував заблокувати удар Сіаваша. Зрештою від оборонця м’яч зрадливо повільно закотився у лівий кут, а Єрмолов лише спостерігав за ним лежачи. Згодом перевагу «Волині» збільшив Рябов. Півзахисник лучан після подачі кутового потилицею закинув м’яч за комірець Єрмолову. Уже у першому таймі «Волинь» могла довести рахунок до розгромного, але голкіпер «Кременя» витягнув ще один складний удар від штрафного від Цюпи й не дав себе пробити Климцю з близької відстані. Уже у компенсований час гості потурбували й Неділька – ветеран «хрестоносців» витягнув складний удар зі штрафного.

У другому таймі гра йшла на зустрічних курсах. «Волинь» продовжувала переважати за небезпечними моментами, але кураж упіймав Єрмолов, та й удача переметнулася на бік «Кременя» - коли не встигав свої ворота рятувати голкіпер, м’яч брала на себе стійка. В одній з контратак партнери вивели Галату на ударну позицію по центру штрафного майданчика й той оформив дубль. Але на більше, ніж потріпати нерви лучанам, гостей не вистачило.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися