Коли у оселях всіх лучан буде тепло
Волинь

Коли у оселях всіх лучан буде тепло

23 жовтня 2021, 21:14
0
-1
Сподобалось?
-1

У державному комунальному підприємстві "Луцьктепло" виконують аварійно-відновлювальні роботи, щоб забезпечити лучан теплом.

Про це йдеться на сторінці комунальників у Фейсбуку.

23 жовтня, ремонтні бригади ДКП “Луцьктепло” працювали на багатьох напрямках. На деяких з них роботи завершилися, на частині продовжаться наступного тижня.

Зокрема, завершили роботи з ліквідації витоку на вулиці Писаревського, 13а, що дозволило відновити опалення для житлових будинків на вулиці Писаревського, 22, 22а, а також на вулиці Декабристів, 16, де без опалення залишалися житловий будинок на вул. Мазепи, 4 та Музична школа.

Окрім того впродовж дня виконали роботи, які дозволили відновити опалення для більшості споживачів Центрального теплового пункту на вулиці Конякіна, 8. Зокрема, це ЗОШ №11, житлові будинки на вулиці Конякіна, 10, 10а, 12, 12а, 12б. Без послуги проте залишаються будинки на вулиці Конякіна, 8, 14а, 14б. Роботи на мережах продовжаться в понеділок.

Частково завершилися роботи на вулиці Львівській, 61б, що дозволило відновити послугу з постачання теплової енергії до житлових будинків на вулиці Львівській, 61б і вулиці Чекаліна, 11.

Впродовж дня також велися підготовчі земляні роботи на наступних об’єктах:
- проспект Відродження, 14 б, де без опалення залишаються житлові будинки на проспекті Відродження, 7, 14, 14а, 14б, 16а.

- проспект Соборності, 21, де без послуги залишаються житлові будинки на проспекті Соборності, 21 і 25.

- вулиця Мамсурова, 2, де без послуги залишаються житлові будинки на вулиці Мамсурова, 2, 4, вулиці Боженка, 37, 39, 40, 41, 51.

- вулиця Гордіюк, 4а, де без опалення відповідний будинок.
Роботи на даних об’єктах продовжаться в понеділок, 25 жовтня.
Разом з тим, вчора, 22 жовтня, завершилися роботи з відновлення послуги з постачання теплової енергії для житлових будинків на вулиці Щусева, 2, 4, а також завершилися роботи на проспекті Відродження, 22. Вдалося відновити подачу теплоносія до 18-ї школи.

Як повідомляють комунальники, від початку опалювального сезону на теплових мережах Луцька сталося близько 40 аварійних ситуацій. Наразі їх залишається близько 25. Ліквідацією витоків займається 6 аварійних бригад.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися