Малят з будинку дитини у Луцьку перевезли до Польщі
Волинь

Малят з будинку дитини у Луцьку перевезли до Польщі

11 березня 2022, 15:58
0
2
Сподобалось?
2

Малята з Волинськогоо обласного будинку дитини тимчасово переїхали у більш комфортні умови, в передмістя Вроцлава, в спеціалізований будинок дитини, яким опікуються сестри монахині. 

Про це на сторінці у Фейсбуку повідомляє Григорій Недопад.

Уряд міста люб'язно запросив працівниць і вихованців до себе. Таке рішення прийнято, аби полегшити життя малюків, які не мають батьківської опіки, і для яких надмірним випробуванням стала необхідність евакуації до укриття через повітряні тривоги. Працівниці дитячого будинку поїхали разом із малюками, щоб опікуватися ними і надалі.

"Наших діток у Польщі зустріли надзвичайно тепло, створили чудові умови для перебування дітей і опікунів, надали безкоштовне проживання і харчування.Вкотре приємно вразило приязне ставлення польської громади до українців. Дружба між нашими націями міцніє, а кордони стираються. Діток забезпечили новим одягом, засобами гігієни і всім необхідним.

Наші працівниці, серед яких чотири медсестри і лікар, доклали всіх зусиль для організації переїзду і для створення сприятливих умов нашим малюкам у Польщі", - йдеться у дописі.

Наразі малюки мають увагу, тепло і турботу, усі здорові й веселі. час всі дітки здорові і веселі. Після перемоги діти повернуться додому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися