У Луцьку підлітки танцюють, щоб підтримати ЗСУ
Волинь

У Луцьку підлітки танцюють, щоб підтримати ЗСУ

20 серпня 2022, 14:00
0
1
Сподобалось?
1

Богдана Романюк із села Крупа Луцького району раніше захоплювалася гімнастикою, а коли через війну заняття припинилися, вирішила ходити на танці. І тепер завдяки їм разом з новими друзями збирає допомогу для військових.

– Наш керівник запропонував танцювати з іншими учасниками студії у центрі Луцька, – розповідає 14-літня дівчина. – І відтепер щонеділі ми з тренерами та всією нашою групою «Данс Холл» ставимо музичні номери та займаємось благодійними виступами. Збираємо кошти для потреб ЗСУ.

Реакція людей надзвичайно подобалась дівчині, адже за весь час ніхто не сказав нічого поганого. Навпаки, всі захоплювались ними, дивились з цікавістю, підходили та хвалили. У скриньку кидали кошти, хто скільки міг.

– Одного дня ми зібрали рекордну суму – 5624 гривні. І це буквально за чотири години виступу. Кошти одразу перерахували на ЗСУ, квитанцію опублікували у соцмережах, щоб люди бачили, що гроші пішли за призначенням, – каже Богдана.

Дівчина з усмішкою згадує, що під час виступів трапляються незвичайні знайомства. Був один хлопець, який дивився, як вправно танцюють дівчата, але соромився підійти. Коли ж Богдана увечері зайшла у соцмережі, побачила від нього повідомлення. Тепер вони стали хорошими друзями. Дівчина любить танці, гімнастику, малювання. Для всього потрібен талант, який у цієї позитивної, веселої дівчини, без сумніву, є, але займатися вона хоче іншим.

– Планую бути перекладачем, адже вчу ще й англійську, – ділиться планами школярка. – А танці й гімнастика залишаться як хобі.

Оксана КРУК, студентка факультету філології та журналістики ВНУ  імені Лесі Українки


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися