У Луцьку горіла квартира, а усі пожежні виходи були зачинені
Волинь

У Луцьку горіла квартира, а усі пожежні виходи були зачинені

16 червня 2023, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

На вулиці Космонавтів у Луцьку сталася пожежа на першому поверсі пʼятиповерхового житлового будинку. Начальник караулу Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Дмитро Кислюк сказав, що помешкання вигоріло повністю.

Про це повідомляє «Суспільне».

У квартирі полум’я спалахнуло орієнтовно о 13:00 15 червня. Через сильне задимлення довелося гасити пожежу в апаратах на стисненому повітрі. Вогонь ліквідували орієнтовно за пів години.

«Потерпілих не виявлено. По сходових клітках всі поверхи були задимлені. Перший повністю вигорів. Там була кімната, стояв комп’ютер, шафи, речі домашнього вжитку», – розповів рятувальник.

По медичну допомогу після пожежі звернулася 50-річна мешканка другого поверху цього будинку. Жінка отруїлася продуктами горіння. Наразі її стан задовільний. Від госпіталізації вона відмовилася. Про це повідомив Станіслав Лінік, завідувач центральної оперативної диспетчерської Волинського центру екстреної медичної допомоги.

Власниця квартири на вулиці Космонавтів, 4 у Луцьку, де сталася пожежа, спілкуватися з журналістами відмовилася. Як розповіла її сусідка Галина Петрівна, на момент займання квартири пожежні виходи у п’ятиповерхівці були зачинені, тому дим рознісся на усі поверхи. Жінка каже, що мають мають бути ключі, аби відчинити скрізь двері.

Зі слів голови ОСББ Людмили Гладун, пожежні виходи були зачинені з метою безпеки, бо через них людей неодноразово обкрадали. Ключі від пожежних виходів є у трьох квартирах, але усі їхні мешканці були у цей час на роботі. Тож вирішили кожному власнику квартири зробити дублікати цих ключів.

Причини пожежі наразі встановлюють.

«Під час огляду було виявлено багато кулькоподібних скраплень на електромережах, що може бути однією з причин пожежі, а саме – коротке замикання електромережі», – сказав провідний інспектор Луцького райуправління ДСНС Владислав Самойленко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися