На Волині пенсіонери безкоштовно отримують  LED-лампи: подробиці
Волинь

На Волині пенсіонери безкоштовно отримують LED-лампи: подробиці

11 січня, 10:38
0
0
Сподобалось?
0

На Волині безплатно роздали пенсіонерам понад 60 тисяч ламп.

З 4 січня новий етап обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні стартував у Ковелі, Луцьку, Володимирі та Нововолинську.

Обмін відбувається в рамках третього етапу програми обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи, розповіла Суспільному директорка обласної філії Укрпошти Валентина Варголяк. Відстежити, де є лампи для обміну, можна за оголошеннями у поштових відділеннях.

З її слів, у Волинській області Укрпошта завершує проєкт обміну ламп, він був розділений на три частини: видавали лампи усім жителям; міняли лампи для підприємств бюджетної сфери; нині – третій етап, під час якого міняють лампи виключно для пенсіонерів.

Безплатно отримати лампи може кожен волинянин пенсійного віку, для цього потрібно показати у відділенні посвідчення. Якщо нового зразка – пенсійне і паспорт, якщо старого – пенсійне та ідентифікаційний код, розповідає начальниця відділення Наталія Баранова.

Одній людині разово видають п’ять ламп.

«Всі ж беруть, та і я прийшла, бо купити – трохи задорого. Дає держава безплатно, а безплатного усі хочуть», – говорить пенсіонерка Валентина.

Під час останнього етапу планують поміняти орієнтовно 220-230 тисяч ламп, каже директорка обласної філії Укрпошти Валентина Варголяк. З її слів, у грудні здійснювали обмін для пенсіонерів у сільських відділеннях. Обміняли понад сотню тисяч ламп. Нині ще триває обмін на пересувних відділеннях.

Як інформували, 5 грудня стартувала третя хвиля всеукраїнської програми обміну ламп розжарювання. За цей час на Волині вже обміняли 111 220 лампочок.

Аби отримати додаткові LED-лампи, необхідно звернутися в будь-яке зручне поштове відділення. Пенсіонерам потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися