Мемешева запоріжці так і не втримали
Волинь

«Волинь» легко перемогла «Металург» і вискочила на п’яте місце

14 вересня 2014, 18:57
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» починала гру як мінімум з двома приємними новинами, які були «внесені» у стартовий протокол. Швидко повернувся у стрій травмований у матчі із «Зорею» голкіпер лучан Віталій Неділько і зайняв місце у воротах. Також нарешті залишив клубний лазарет півзахисник збірної Нігерії Майкл Бабатунде. Щоправда, якби не травма, не виключено що цей гравець уже б залишив Луцьк. Показавши гарну гру на чемпіонаті світу з футболу у Бразилії Майкл потрапив у поле зору одразу кількох європейських клубів, однак реального інтересу не виявив ніхто, адже у футболіста була зламана рука і він за будь-яких умов змушений був пропустити старт клубного сезону у Європі.

«Волинь» - «Металург» З. - 3:0

Голи: 1:0 - Мемешев (48), 2:0 - Жуніч (56), 3:0 - Матей (69).

Не реалізований пенальті - Бабенко (29).

«Волинь»:  42. Неділько, 3. Сімінін - к, 15. Жуніч, 4. Приндета, 16. Шіш, 13. Шабанов (17. Маріотто, 83), 6. Бабенко, 10. Бікфалві, 93. Матей, 9. Мемешев (79. Бабатунде, 64), 11. Селін (19. Кобахідзе, 35).

«Металург» З.: 32. Боровик, 20. Пашаєв, 13. Коротецький, 10. Прийомов, 25. Жураховський (4. Татарков, 76), 88. Орелесі, 77. Сержіо, 39. Льопа, 44. Юсов, 3. Баліч, 22. Лисицький - к.

Ще одна гарна новина у цьому матчі для «Волині» була наявність у складі Редвана Мемешева, який і зробив гру.

Увесь перший тайм лучани шукали ключі до воріт запорізької команди. Проте жодного небезпечного моменту з гри створено так і не було. Запоріжці обрізали перспективні атаки господарів поля фолами на підступах до небезпечної зони. Така тактика давала результат, бо чогось путнього зі стандартних положень витиснути теж не вдавалося. Лише одного разу гості пропустили прорив Редвана Мемешева у штрафний майданчик і вже тут його завалили на газон - пенальті! М'яч з боями відвоював Руслан Бабенко, показуючи партнерам на тренерську лаву «Волині», мовляв йому карт-бланш дали там. Такий аргумент змусив всіх відступити. Та от тільки Бабенко довіру Віталія Кварцяного не виправдав. Його удар парирував голкіпер «Металурга» Євген Боровик.

Другий тайм приніс більше позитивних емоцій «Волині». Справу з голом цього разу надовго не відкладали. Уже на 48-й хвилині Мемешев результативно замкнув подачу від Еріка Бікфалві. Надалі «Волинь» продовжила насідати на ворота Боровика. Після серії кутових дебютним голом за луцьку команду відзначився хорватський захисник Івіца Жуніч - від прапорця подавав Мемешев. Коли Боровик відбив кілька небезпечних ударів від Еріка Бікфалві і Бабенка, здавалося, запал господарів почав спадати. Аж лучани заробили право на штрафний удар з хорошої позиції. Якщо у першому таймі всі стандарти виконував Бікфалві, то цього разу до м'яча підійшов Флорентін Матей і поклав у ворота гол-красень з відскоком від стійки - 3:0. На цьому «Волинь» теж не бажала зупинятися. Не проти відзначити своє повернення у гру був і Бабатунде. Навіть він примудрився виграти верхову боротьбу у штрафному майданчику гостей у рослих захисників і небезпечно пробив. Голкіпер перевів м'яч у поперечину і на кутовий.

Свій єдиний момент гості створили ближче до 70-ї хвилини. Віталій Лисицький намагався перекинути Неділька, але вдарив залегко.

«Волинь» після перемоги підійнялася на 5 сходинку у турнірній таблиці і зробила непоганий очковий заділ перед серією складних матчів. Уже в наступному турі лучани на виїзді зіграють з «Динамо».

https://www.youtube.com/watch?v=8tcG_HVmE3Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися