Франція намагається продати Китаю виготовлені для Росії «Містралі»
Світ

Франція намагається продати Китаю виготовлені для Росії «Містралі»

11 травня 2015, 20:02
0
0
Сподобалось?
0

Франція може продати Китаю побудовані для Росії вертольотоносці типу «Містраль». Це може статися під час відвідування 9-15 травня групою кораблів Військово-морського флоту Франції порту Шанхая. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Want China Times і китайське видання Duowei News.

В офіційному мікроблозі Військово-морського флоту Народно-визвольної армії Китаю йдеться, що група ВМФ Франції, яка прибула в шанхайський порт, складається з двох військових кораблів - Dixmude (десантний корабель типу Містраль) і Aconit (фрегат класу Лафайєт). Вертольотоносець типу «Містраль» вперше відвідає китайський порт, зазначається в статті.
Також Франція розглядає можливість продажу побудованих для Росії «Містралів» іншим країнам. В якості потенційних покупців розглядається Китай, Бразилія, Канада, Єгипет і Індія.

«Навіть при тому, що у Китаю вже є плани розробити власний універсальний десантний корабель, країна може придбати вертольотоносці «Владивосток» і «Севастополь», щоб потім їх скопіювати», - пише видання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися