Світ

Президент Туреччини передав Путіну доповідь про порушення прав людини в Криму

17 червня 2015, 02:42
0
0
Сподобалось?
0

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган передав російському президенту Володимиру Путіну доповідь про порушення прав людини в Криму, підготовлену турецькою делегацією.

Команду фахівців відправили до Криму для вивчення порушень прав людини на півострові. Під час 4-денного візиту делегація провела переговори з представниками Меджлісу кримськотатарського народу, ЗМІ, духовними особами, членами неурядових організацій, а також з простими громадянами. Голова делегації підкреслив, що весь час, поки проводилися ці роботи, нинішнє керівництво Криму переслідувало членів делегації.

А встановлено на півострові безліч порушень прав людини, пов'язаних зі свободою слова, судовими питаннями, освітою, недоторканністю майна і житла. Основні тези доповіді: «Проблеми з житлом і громадянством», «Татарська мова – офіційна тільки на словах», «Конфісковано майно меджлісу і фондів», «Заборона на діяльність ЗМІ», «Обшуки будинків, медресе і мечетей», «Розслідування справ про зниклих безвісти і викрадених татар неефективні», «Немає певного плану для вирішення проблем».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися