Путiн може загинути вiд руки зеленоокої брюнетки?
Світ

Путiн може загинути вiд руки зеленоокої брюнетки?

14 травня 2014, 12:18
2
0
Сподобалось?
0

Що буде завтра? Над цим нинi замислюється кожен з нас. Путiнська Росiя окупувала Крим, iде захоплення Донбасу, сталася страшна трагедія в Одесі... Що ж нас чекає? Журналісти газети «Експрес» поставили цікаві запитання провідним астрологам України: директорові астрологiчної школи «Таурус» Снiжані Ожиненко, фахiвцеві Iнституту бiоенергетики та iзотерики, докторові бiологiчних наук Леонiдові Кокшанову, наставникові Центру схiдних практик «Бхагавата» Ноялу Чхаджi.

- Зараз у всiх на вустах одне питання: чи надовго ця вiйна i як далеко зайде ворог?
Сніжана Ожиненко: «Найважчими мiсяцями для нас будуть веснянi та початок лiта. У квiтнi мали одразу два сонячнi затемнення, до того ж, наша планета наблизилась до Урана, ще й Марс дуже активний. Поєднана енергiя цих планет вказує, що вiйськове напруження припадає якраз на квiтень, травень, початок червня. А далi нас чекає полегшення, повернення до миру, стабiльностi».
Ноял Чхаджi: «Чи буде окуповано за цей час Донбас, Харкiв, а то і Київ? Я не бачу росiйських вiйськ далi умовного кордону мiж Донецькою i Запорiзькою областями. Попри загрозливу ситуацiю, нинi Україна повертається з енергетичної ями, у якiй перебувала останнi пiвтора року».
- Що буде з економiкою?
Леонід Кокшанов: «Нас чекають випробування, але такої бiди, як у 90-х роках, не буде. Ми поступово вийдемо з кризи, i вже у 2016 роцi життя суттєво полiпшиться. А у 2024-му ми з подивом згадуватимемо нинiшнi днi як найнеприємнiшi у нашiй iсторiї. Бо вже за 10 рокiв Україна буде однiєю з найзаможнiших держав свiту. Пiднiмуться такi галузi як машинобудування, металургiя. Великий ривок здiйснять медицина, освiта, наука».
- Багатьох цiкавить, як складеться доля людини, що розв'язала цю вiйну, - Володимира Путiна?
Сніжана Ожиненко: «Зiрки радять Володимировi Путiну бути вкрай обережним улiтку. Вiн народився пiд сузiр'ям Терезiв у рiк Дракона. Є висока ймовiрнiсть потрапити у ДТП з летальним наслiдком на початку червня. I ще один тривожний перiод - це останнiй тиждень липня. Впродовж цих семи днiв Терезам слiд остерiгатися когось iз близького оточення. Бо тi люди, яким вони довiряють найбiльше, можуть вiдiграти фатальну роль у їхньому життi. У конкретному випадку з росiйським президентом, iм'я якого починається на «В», особливо небезпечними ворогами є тi, хто зветься на «С».
- У найближчому оточеннi Путiна багато Сергiїв: Шойгу, Лавров, Iванов...
Сніжана Ожиненко: «Це може бути як чоловiк, так i жiнка».
Ноял Чхаджi: «Я схиляюсь до думки, що небезпеки Путiну слiд чекати вiд жiнки. Ймовiрно, зеленоока брюнетка, волосся до плечей. Носить туфлi на високих пiдборах-шпильках. Не впевнений, що зараз вони з Путiним знайомi. Знаю лише, що ця жiнка влучно стрiляє зi зброї i вмiє грати на якомусь музичному iнструментi. Бiльше сказати не можу. Розумiю, зараз моє передбачення може викликати у багатьох посмiшку, але коли три роки тому я написав, що Крим стане росiйським, з мене теж смiялися...»


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ева
    Ева

    Ну, и зачем подсказывать путлеру...???.... В морг, значит в морг....

    14 травня 2014, 12:14
    Відповісти
  • Санек
    Санек

    Ноял Чхаджи: Вот ждем-ждем, никак не дождемся, пусть уже быстрее приходит та с зеленым глазом!!!

    14 травня 2014, 15:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися