Куди втікатиме Путін, коли програє війну?
Україна

Куди втікатиме Путін, коли програє війну?

17 грудня 2022, 13:41
0
0
Сподобалось?
0

Путін і його соратники розробляють план втечі на випадок поразки у війні проти України і держперевороту в росії. Про це розповів досить близький колись до Путіна російський політолог Аббас Галлямов. Саме він довгий час готував промови російському президенту.

«Зазвичай такі історії я не переказую, але сьогодні зроблю виняток. По-перше, джерелу надто довіряю, а по-друге, дуже вже інформація гаряча», – зазначив Галлямов.

Його джерело у владі повідомило, що з весни путінський режим розпочав роботу над проєктом під неофіційною назвою «Ноїв ковчег». Йдеться про пошук нових земель, куди можна буде вирушити у разі програшу у війні і втрати влади.

Галлямов стверджує, що спочатку основним майданчиком розглядався Китай. Цей варіант пропонував Михайло Ковальчук. Як відомо, брати Ковальчуки – одні з найближчих соратників путіна.

«Однак у перспективах співпраці з ним потенційні емігранти швидко розчарувалися. Китайці занадто потайні і зневажають інших, особливо тих, хто програє. Тож зрозуміли, що надії на них мало», – пояснив політолог.

Зараз Путін і його посіпаки розглядають варіант втечі до країн Латинської Америки – Аргентини або Венесуели.

«Про першу жодних подробиць не знаю, а ось проєкт переміщення у другу курує очільник «роснєфті» Сєчін, який має хороші стосунки з Мадуро. Тож саме до нього переходить зараз кураторство над евакуаційним проєктом», – стверджує Галлямов.

За його словами, безпосередньою роботою з виїздом на місце займається Юрій Курилін – права рука голови «роснєфті». Чиновник формально звідти звільнився і тепер повністю присвятив себе саме «Ноєвому ковчегу».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися