Аркадій Роттенберг
Світ

У Росії втрати олігархів через санкції будуть покривати за рахунок скорочення витрат у бюджеті на медицину і освіту

9 жовтня 2014, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Держдума РФ прийняла у першому читані закон, які передбачає компенсації громадянам Росії, які потрапили під санкції ЄС, США та інших країн світу, і в яких було конфісковане майно. Натомість у бюджеті на наступний рік відчутно пропонується скоротити видатки на соціальні статті.

«Держдума прийняла один з найцинічніших законів за усю свою безславну історію закон «Про вілли Ротенберга». Друзям Путіна покладена тепер компенсація з бюджету Росії у разі арешту їх майна за кордоном. У Ротенберга, наприклад, заарештована в Італії 4 вілли, апартаменти і готель на 30 млн євро. Але подільник прийшов на допомогу і можна не нервувати. У бюджеті це тепер захищена стаття. Мерзотність закону не лише в тому, що йдеться про допомогу за держрахунок мільярдерам, але і те, що у бюджеті 2015 на 20% скорочені витрати на охорону здоров'я і на 6% на освіту.

Ось такі представлення у «нацлідера» про справедливість. Ось такі пріоритети», - прокоментував таке рішення російський опозиційний політик Борис Нємцов у Фейсбуці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися