Травʼяним комплексом лікуємо чоловічі хвороби
Актуально

Травʼяним комплексом лікуємо чоловічі хвороби

22 листопада 2022, 16:57
0
0
Сподобалось?
0

За статистикою в Україні кожен третій чоловік хворіє на хронічний простатит. Однак більшість не здогадується про хворобу. Часто симптоми простатиту списують на стрес, втому, сидячу роботу, виснаження, переохолодження.

Часте й болісне сечовипускання, нічні походи в туалет, відчуття неповного випорожнення сечового міхура, ниючий біль у промежині проблеми з потенцією та навіть швидка втомлюваність та зміни настрою – симптоми недуги. Ігнорувати їх не варто. Простатит може перерости у гостру й хронічну форму, спровокувати розвиток пухлин.

У комплекс від простатиту Тетяни Радіонової входять мазь (для зовнішнього застосування) та бальзам (внутрішньо). У їх складі лише натуральні компоненти. Діють м’яко, не викликають жодних побічних дій. Можуть поєднуватись з будь якими медичними препаратами. Не шкодять печінці. Тетяна Павлівна надсилає детальну інструкцію з використання.

– З простатитом потрібно боротися відразу, не зволікати – зазначає Тетяна Павлівна, – гостру й хронічну форму лікувати значно важче й процес триваліший.

Передміхурова залоза має форму сливи, розміром 2 сантиметри у діаметрі. Коли простата запалена – збільшується у розмірах, тисне на сечостатевий канал та пряму кишку. Спершу виникають проблеми з сечовипусканням, потім з’являються більш неприємні симптоми.

Якщо ігнорувати лікування може виникнути аденома – доброякісна пухлина, яка здатна перетворитись у злоякісну.

– Як тільки помітили перші симптоми – не баріться, не соромтесь. Одразу застосовуйте мій трав’яний комплекс! Полегшення настає з перших днів застосування. А при виконанні усіх інструкцій про простатит можна забути! Дбайте про своє здоров’я особливо ц цей важкий час!, – зазначає Тетяна Радіонова.

Свої засоби відома травниця надсилає поштою по всій Україні.

«Спершу почались проблеми з частим сечовипусканням, потім тяжкість та біль у паху. Про інтимне життя було й годі думати, а ще й стрес. Зʼясувалось – простатит. Звернувся за допомогою до відомої травниці Тетяни Радіонової. ЇЇ травʼяні засоби допомогли мені вилікуватись досить швидко й без зайвих зусиль. Еліксир молодості покращив потенцію, укріпив весь організм, відчуваю себе чудово! А головне – ніякої хімії у складі препаратів. Усе оперативно передала поштою. Дуже вдячний!», –пише Сергій Новицький з міста Дубно Рівненської області.

Більше інформації про натуральні трав’яні засоби для боротьби з простатитом, гемороєм, парапроктитом, закрепом, гайморитом, псоріазом, демодекозом, герпесом, грибком, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї, можна дізнатися на сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkov.ua.

Тел.  09792573 97, 066 044 08 98.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися