У соцмережах створили групу для допомоги Луцькому військовому госпіталю
Актуально

У соцмережах створили групу для допомоги Луцькому військовому госпіталю

5 вересня 2014, 06:14
0
2
Сподобалось?
2

Луцькі волонтери створили у мережі Фейсбук створили групу Volontery_Hospital_Volyn. У ній об'єднуються активісти, які опікуються долею поранених українських військових у Луцькому військовому госпіталі.

«Друзі, волонтери, українці!
Ми - група небайдужих волонтерів вирішили об'єднатися в нашій допомозі Луцькому госпіталю і спільно координувати всю роботу.
Тому ми вирішили зробити окрему сторінку і тут розповідати про наших бійців, про потреби госпіталю, про наших друзів і помічників. І, звичайно, про наші перемоги», - йдеться на сторінці групи.
Усіх, хто хоче долучитися до волонтерської роботи, просять реєструватися у групі, оскільки активісти офіційно співпрацюють з адміністрацією госпіталю і несуть відповідальність за всіх волонтерів.

«Ми будемо раді будь-якій допомозі, але бажано все узгоджувати. щоб не виникало непорозумінь. Речі та продукти, які ми не зможемо освоїти в госпіталі, будуть передані бійцям в АТО, сім'ям загиблих та переселенцям», - зазначається у повідомленні.
Звертатися із питаннями та пропозиціями можна до Nata Tolmachova (тел.: 0667160274, 0975032400) та Svitlana Rejkina (0957913139, 0682939759).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися