На Волині затримали групу зловмисників із Закарпаття і вбивцю, який перебував у розшуку
Кримінал

На Волині затримали групу зловмисників із Закарпаття і вбивцю, який перебував у розшуку

11 грудня 2014, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

На Ковельщині пильність дільничного інспектора міліції дозволила затримати цілу групу зловмисників. Правоохоронцю здалися дивними пасажири «Мерседеса» із Закарпатськими номерами. Коли водій помітив до інтерес до своєї автівки з боку міліціонера, то почав дуже нервувати. Тож правоохоронець вирішив перевірити документи і з'ясував, що лише водій та один із пасажирів мали посвідчення особи. Тож усю компанію з шести чоловік, до з'ясування обставини, запросили до міськвідділу.

У цей же час на лінію «102» надійшов дзвінок від жительки селища Люблинець про крадіжку. Заявниця повідомила, що невідомі зайшли у квартиру та викрали з коридору її жіночу сумку з особистими речами.

Усі перераховані заявницею речі та низку інших предметів правоохоронці вилучили у пасажирок вищевказаного автомобіля та у салоні машини, в спеціально облаштованому сховку.

Під час спілкування з міліціонерами двоє пасажирок плутались у своїх іменах, однак працівники карного розшуку таки ідентифікували осіб. Усі вони - жителі Закарпатської області. При цьому двоє 18-річних зловмисниць обґрунтовано підозрюються у вчиненні вказаної крадіжки та ряду аналогічних злочинів на території області. Більше того: у компанії виявили 26-річного молодика, який перебував у розшуку за скоєння вбивства, незаконного заволодіння транспортного засобу і крадіжки на території Тернопільської області, інформують у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Двох спритниць у порядку ст. 208 КПК України було поміщено в ізолятор тимчасового тримання (згодом їм обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою), а молодого чоловіка правоохоронці доставили у Тернопіль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися