Англія подарувала очко росіянам
Спорт

Англія подарувала очко росіянам

12 червня 2016, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

Англія – Росія – 1:1

Голи: 1:0 - Дайєр (73),  1:1 - В. Бєрєзуцький (90+2).

Англія: 1. Гарт, 2. Вокер, 3. Роуз, 5. Кехілл, 6. Смоллінг, 7. Стерлінг (4. Мілнер, 87), 8. Лаллана, 9. Кейн, 10. Руні (18. Вілшир, 77), 17. Дайєр, 20. Аллі.

Росія: 1. Акінфєєв, 3. Смольніков, 4. Ігнашевич, 5. Нойштедтер (8. Глушаков, 80), 9. Кокорін, 10. Смолов (11. Мамаєв, 85), 13. Головін (15. Широков, 77), 14. В. Бєрєзуцький, 17. Шатов, 21. Щенніков, 22. Дзюба.

Найбільш очікуваним матчем суботи була саме зустріч Англії та Росії. Хоча фахівці та букмекери практично не давали шансів росіянам, вважаючи їх аутсайдерами, інтерес до гри підігрівав політичний підтекст, і до найвищого градусу розпалив конфлікт фанів, котрі три дні буквально громили Марсель та гамселили один одного.

Сам матч переважно підтвердив оцінки фахівців. Англійці, особливо у першому таймі, мали тотальну перевагу і могли вирішувати долю поєдинку. Більше того, це міг зробити один Лаллана, в останній момент трохи не дограва. Також були шанси відзначитися в Аллі, Кейна, Смоллінга, Руні. Англійці часто мазали, та й Акінфєєв грав як у найкращі роки.

Другий тайм взагалі почався так, як ніхто не очікував. Росіяни посміливішали, а англійці певний час взагалі виглядали як хлопчика для биття. З півтайму у них пішло на те, щоб вирівняти гру і посунути до воріт Акінфєєва. Цілком логічним став призначений небезпечний штрафний на ворота росіян поблизу лінії штрафного майданчика. Дайєр випустив м’яч неначе кулю. Акінфєєв не встиг як слід зреагувати. Гра потрохи йшла до мінімальної перемоги англійців, але вони занадто розслабилися. Росіяни отримали можливість поатакувати і реалізували чи не єдиний свій момент за весь матч уже на другій компенсованій хвилині. Березуцький головою після кутового запустив знущальний парашут у мертву зону для Гарта.

Нічийний результат російські фанати завершили нападом на англійських фанів прямо на стадіоні. Потім сутички перекочували у місто, де декілька фанатів отримали дуже важкі травми.

Отож у групі «В» тепер лідерство несподівано захопив Уельс. Англійці та росіяни мають по одному очку, словаки – без очок.

https://www.youtube.com/watch?v=rjDDUSS8Yks


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися