Вельс знущально відправив додому Росію
Спорт

Вельс знущально відправив додому Росію

21 червня 2016, 08:33
0
0
Сподобалось?
0

Росія – Вельс – 0:3

Голи: 0:1 – Ремзі (11), 0:2 – Тейлор (18), 0:3 – Бейл (66).

Росія: 1. Акінфєєв, 3. Смольніков, 14. Бєрєзуцкій В. (6. Бєрєзуцкій А, 47), 4. Ігнашевіч, 8. Глушаков, 11. Мамаєв, 15. Широков (13. Головін, 53), 23. Комбаров, 9. Кокорін, 10. Смолов (19. Самєдов, 69), 22. Дзюба.

Вельс: 1. Хеннессі, 2. Гантер, 3. Тейлор, 4. Девіс, 5. Честер, 6. Вільямс Е., 7. Аллен (14. Едвардс, 73), 10. Ремзі, 16. Ледлі (8. Кінг, 76), 11. Бейл (23. Чьорч, 84), 18. Воукс.

Аби виходити далі російська команда мала тільки вигравати, у той час як збірну Вельсу влаштовувала нічия. Але валійці, які вперше вийшли у фінальну частину чемпіонату Європи, увійшли у смак і не проти були поборотися за перше місце у групі, тож не стали грати на мінімальний результат. Вельс з перших хвилин поєдинку розпочав активніше. Вже на 11-й хвилині партнер по команді довжелезним пасом з центра поля вивів Ремзі на побачення з Акінфєєвим. Єдиний з російських футболістів, кому не має бути соромно за гру, так це російський голкіпер, але цього разу він допомогти своїй команді не зміг. Швидкий гол дозволив валійцям перейти до гри на контратаках. І шансів було чимало. Досить скоро Тейлор вийшов на побачення з Акінфєєвим і з другої спроби пробив його. У першому таймі росіяни більше не пропускали, а самі попереду створили лише кілька напівмоментів. По перерві збірну Росії добив Гарет Бейл, спершу він добре вимучив повільну оборону суперника, і, зрештою, реалізував один зі своїх моментів, елегантно перегравши один в один Акінфєєва. Часу до фінального свистка лишалося чимало. Валійці практично подарували його супернику для атак, однак росіяни зі своїх потуг нічого путнього так і не витисли.

https://www.youtube.com/watch?v=VZFWYgnGQR8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися