Північна Ірландія тільки завдяки фарту уникла розгрому від Німеччини
Спорт

Північна Ірландія тільки завдяки фарту уникла розгрому від Німеччини

21 червня 2016, 23:02
0
0
Сподобалось?
0

Північна Ірландія – Німеччина – 0:1

Гол: 0:1 – Гомес (28).

Північна Ірландія: 1. Макговерн, 4. Макаулі, 5. Еванс Дж., 18. Хьюз, 20. Кеткарт, 8. Девіс С., 13. Еванс К. (7. Макгінн, 85), 14. Даллас, 16. Норвуд, 11. Вашингтон (10. Лафферті, 59), 19. Ворд (21. Магенніс, 67).

Німеччина: 1. Нойер, 3. Хектор, 5. Хуммельс, 17. Боатенг (4. Хеведес, 75), 18. Кроос, 19. Гьотце (9. Шюррле, 55), 21. Кімміх, 6. Хедіра (7. Швайнштайгер, 66), 8. Озіл, 13. Мюллер, 23. Гомес.

«Бундестім» не відчув опору суперника у цьому заключному матчі групового етапу. Німці намагалися забити багато, щоб гарантувати собі перше місце у квартеті «С» навіть у разі результативної перемоги Польщі над Україною. Але північним ірландцям дуже щастило. Тільки у першому таймі Мюллер двічі обстріляв «каркас» воріт. Двічі врятував свою команду Макговерн, нейтралізувавши виходи на ворота того ж Мюллера та Гьотце. Забити за 45 хвилин вдалося лише раз. Мюллер і Гомес зіграли у стіночку, і Гомес завершив нехитру комбінацію влучним ударом.

Практично усім складом атакували німці й у другому таймі. Шанси знову були у Гьотце, Озіла та ряду інших футболістів. Не зважаючи ні на що тренер збірної Північної Ірландії завершував гру з двома форвардами. Звичайно це зовсім нічого не дало грі команди, але принаймні головний наставник британців показав, що прагне досягнути позитивного результату.

Зважаючи на результат паралельного матчу у групі «С» між Україною та Польщею, німцям виявилося достатньо мінімальної перемоги. «Бундестім» і «кадра» набрали по 7 очок, але німці забили на гол більше і посіли перше місце у групі. Північна Ірландія фінішувала третьою з трьома очками, британська команда має досить непогані шанси на продовження боротьби. Принаймні вона за кращим співвідношенням забитих і пропущених м’ячів випередила Албанію, яка також з трьома очками посіла третє місце у групі «А». Україна ж з «баранками» у графах очки і голи замкнула квартер «С».

https://www.youtube.com/watch?v=N6D21SbmLs8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися