Новий приємний сюрприз від «Зорі» і чергова драма «Динамо»
Спорт

Новий приємний сюрприз від «Зорі» і чергова драма «Динамо»

20 жовтня 2017, 10:08
0
0
Сподобалось?
0

Українські клуби продовжують доволі успішно виступати у груповому етапі Ліги Європи. Щоправда і «Зоря», і «Динамо» набирають очки зі скрипом. Але якщо луганчани зараз якраз набирають ходу, то кияни навпаки грають все гірше.

«Динамо»-«Янг Бойз» – 2:2

Голи: 0:1 – Ассале (16), 1:1 – Мбокані (33), 1:2 – Ассале (38), 2:2 –Морозюк (48).

«Динамо»: 35. Коваль, 23. Піварич, 24. Віда (4. Пантич, 79), 44. Кадар, 94. Кендзьора, 9. Морозюк, 16. Сидорчук (19. Гармаш, 63), 29. Буяльський, 11. Мораес, 25. Гонсалес, 70. Мбокані (41. Бесєдін, 92).

«Янг Бойз»: 26. фон Бальмоос, 5. фон Берген, 24. Нуху, 43. Мбабу, 8. Соу ( 20. Ебішер, 76), 29. Лотомба, 35. Саного Жуніор, 7. Сулеймані, 13. Нгамале (19. Шик, 85), 16. Фасснахт, 17. Ассале (18. Нсаме , 89).

Вилучення: Саного Жуніор (82).

Після сенсаційної поразки у чемпіонаті від «Чорноморця» у матчі з напрочуд незручним для себе суперником (нагадаємо, швейцарці вибили «Динамо» з цьогорічної кваліфікації Ліги Чемпіонів) за київську команду були серйозні побоювання. І вони справдилися. Потужніше гру розпочали гості. Уже з перших хвилин пристрілку почав Ассале і цілком закономірно забив на 16-й хвилині, хоча у даному випадку не обійшлося без рикошету. Лише після цього у киян заграло самолюбство. «Динамо» пішло вперед великими силами, змарнувало безліч моментів, особливо слід згадати удар Гонсалеса з чотирьох метрів у стійку, але таки забило після багатоходової комбінації. При цьому автор голу Мбокані півхвилини стояв у положенні поза грою, яке ніхто не помітив. Зробив же цю атаку Буяльський, який відібрав м’яч у центрі поля і протягнув його у штрафний майданчик. Відігравшись футболісти «Динамо» напевно вирішили дотягнути до перерви, але швейцарці такої розслабленості не пробачили, і всюдисущий Ассале знову вивів «Янг Бойз» вперед. Киянам пощастило швидко відігратися у другому таймі, завдяки класному виконанню штрафного від Морозюка. Далі ініціатива почергово переходила від однієї команди до іншої. На останні хвилини гості лишилися у меншості, «Динамо» організувало фінальний штурм, але було багато закидань у штрафний майданчик гостей і мало думки. Тож нічия 2:2 закономірний підсумок цього матчу. У паралельному поєдинку «Партизан» та «Скендербеу» розписали нульову нічию. Тож лідерство у квартеті утримує «Динамо» з сімома очками, далі з трьома пунктами іде «Янг Бойз», серби та албанці мають по два бали.

«Зоря»-«Герта» – 2:1

Голи: 1:0 – Сілас (42), 1:1 – Зельке (56), 2:1 – Сваток (79).

«Зоря»: Лунін, Прийма (Сваток, 22), Сухоцький, Опанасенко, Гордієнко, Гречишкін, Сілас, Караваєв, Харатін (Андрієвський, 63), Лунєв (Громов, 81), Юрі.

«Герта»: Ярстейн, Рекік, Штарк, Платтенхардт, Вайзер, Ессвайн (Калу, 57), Лустенбергер, Лазаро, Майер, Пекарік, Зельке (Ібішевіч, 57).

Вчора «Зоря» стала віддушиною для українських уболівальників, які уболівають за усі українські клубу у єврокубках. Луганчани на екваторі групового турніру з аутсайдерів перетворилися на одного з фаворитів у квартеті «J». Матч з берлінською «Гертою» вийшов бойовим, хоча і без великої кількості моментів. Краще почали німці, створили одну стовідсоткову нагоду, але не забили. Кінцівка тайму була уже за луганчанами, яких палко підтримував стадіон у Львові. Не реалізувавши хорошу нагоду з гри, «Зоря» забила зі стандарту. Сілас пробив штрафний, стінка «підправила» м’яч у «мертву» для голкіпера зону – 1:0! Після перерви німці зібрали усі сили в кулак і награли на гол у відповідь. Забити гостям вдалося також після стандарту. Зельке пробив Луніна ударом головою після кутового. Але на більше німців не вистачило. Свіжішими і креативнішими виглядали луганчани, з стабільною періодичністю створюючи небезпеку поблизу воріт «Герти». А переможний гол став наслідком нестандартних дій гравців «Зорі» в атаці, які ефектно підсумував ударом п’ятою Сваток.

Таким чином «Зоря» набрала шість очок і посідає друге місце у групі. На першому тримається «Естерсунд» з сімома очками. У третьому турі шведи вдома вирвали нічию з «Атлетіком» – 2:2. Фаворити групи «Атлетік» та «Герта», наразі, пасуть задніх, маючи в активі, відповідно 2 і 1 бал.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися