Волиняни веслували на чемпіонаті України
Спорт

Волиняни веслували на чемпіонаті України

25 липня 2014, 11:46
0
0
Сподобалось?
0

У Вінниці відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное на марафонській дистанції. Гонки проходили в одиночках та двійках серед дорослих, молоді  до 23-ох років та юніорів.

Медалі для нашої команди вибороли учні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності. На дистанції 26 кілометрів каное-двійка серед чоловіків до 23 років срібним призером став Андрій Марковський. Юнак є майстром спорту України,  представником спортивного товариства «Колос», вихованцем обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімп». Тренується спортсмен під керівництвом заслужених тренерів України Федора Семенюка та Василя Прохорука.

На такій же дистанції бронзовим призером став каноїст-одиночник Володимир Троцюк. Він майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України, представник  Збройних сил України та спортивного товариства «Україна». Тренується під керівництвом заслуженого тренера України Василя Прохорука,  СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» у Ковелі.

Петро Калиновський та Орест Панькевич посіли 4 місце на дистанції каное-двійка на дистанції 18 кілометрів. Спортсмени є вихованцями  обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімп» та тренуються під керівництвом Любові Клімової.

В загальнокомандному заліку наша команда посіла 7 місце серед 17 команд міст та областей України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися