«Динамо» пройшло у плей-офф відбору Ліги Чемпіонів
Спорт

«Динамо» пройшло у плей-офф відбору Ліги Чемпіонів

15 серпня 2018, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

Після результативної нічиєї у Празі зі «Славією» футболістам «Динамо» потрібно було всього лиш не пропустити у домашньому матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів. З цим завданням кияни не лише впоралися, але й перевиконали його, і вагоме слово тут сказала бригада польських арбітрів.

«Динамо»-«Славія» – 2:0

Голи: 1:0 – Вербич (11), 2:0 – Бєсєдін (74).

«Динамо»: Бойко, Кадар, Бурда (Шабанов, 75), Кендзьора, Піварич, Гармаш, Сидорчук, Циганков (Морозюк, 92), Шепелєв (Буяльський, 88), Вербич, Бєсєдін.
«Славія»: Коларж, Цоуфал, Сікора, Змргал (Белуца, 68), Хушбауер (Фрідріх, 86), Тецл (Шкода, 75), Нгадеу-Нгаджуі, Стох, Боржил, Делі, Соучек.

Більш вдалого початку матчу для «Динамо» важко було уявити. Чехи почали гру сонно і Вербич з подачі Циганкова забив перший і останній чистий гол киян у цьому поєдинку. На жаль швидко розвинути успіх динамівцям не вдалося, гості оговталися й нав’язали господарям свою улюблену силову гру. Під кінець тайму «Славія» навіть забила чистий гол, але його відмінив боковий суддя. Чехи дуже обурювалися такому рішенню, за що отримали від головного арбітра кілька попереджень, а помічним головного тренера «Славії» взагалі вилучили з лави запасних. Але приводів для обурення у чехів не бракувало й далі. Ще під завісу першого тайму гравець «Динамо» свідомо зіграв рукою у власному штрафному майданчику, проте пенальті судді не призначили.

Після перерви у гостей майстерності у діях не додалося, але агресивності так. Кілька стовідсоткових моментів чехи не реалізували, одного разу гравець «Славії» не зміг переправити м’яч у порожні ворота з трьох метрів. Гості свої моменти не реалізували а «Динамо» в одній з контратак забило. Знову Циганков вивів на побачення з голкіпером «Славії» Бєсєдіна, і єдиний форвард «Динамо» переграв свого візаві – 2:0. Все б нічого, але гол був забитий з кількаметрового офсайду. Суддівська бригада цього не помітила, а чехи уже особливо й не сперечалися. У час, що лишився «Славія» відчайдушно пішла вперед, і могла «нахапати» ще повну торбу голів після контратак «Динамо». Цього разу ще як мінімум один 11-метровий суддівська бригада не дала тепер уже у ворота «Славії», коли Нгадеу-Нгаджуі, не ховаючись, руками завалив у штрафному майданчику Циганкова.

На стадії плей-офф, перемога в якій є перепусткою у груповий етап Ліги Чемпіонів, «Динамо» зійдеться з голландським «Аяксом», котрий переміг у третьому кваліфікаційному раунді здолав бельгійський «Стандарт».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися