Україна

У Запоріжжі ліквідовано найбільший канал постачання зброї з АТО

5 листопада 2014, 23:59
0
0
Сподобалось?
0

 

Співробітники Запорізького УБОЗу викрили злочинне угрупування, яке продавало вогнепальну зброю, отриману із зони АТО. Під час обшуків правоохоронці вилучили цілий арсенал з кулеметами та гранатометами!

Злочинці вже готували на продаж 5 гранатометів, 4 кулемета Дехтярьова, 15 автоматів Калашникова, пістолет-кулемет SZ-26, 15 гвинтівок Мосіна, обріз мисливської рушниці, пістолет Glock, пістолет Beretta, пістолет Маузер, пістолет ТТ, 3 пістолета Макарова, пістолет Зоракі, револьвер типу Наган калібру 7,62 мм, револьвер (Smith & Wesson) 38 калібру, 124 гранати (РГД, Ф-12, Ф-1 та РГО), протитанкову міну, 2 кг тротилу, 2 кг гексогену, 28 артилерійських снарядів, 23 крупнокаліберних снарядів, 3,4 тисячі набоїв до різної зброї, електродетонатори для тротилових шашок, вибухотехнічні засоби для РПГ, запали до гранати, порох, глушники, снайперські приціли та чимало іншого, повідомляє Еспресо. TV з посиланням на прес-службу УБОЗ. Разом з тим вилучили і понад кілограм марихуани, 13,5 тисяч гривень, 2,7 тисяч доларів США та 320 євро.
Канал постачання зброї було налаштовано із зони проведення антитерористичної операції. Згодом зброю збували в Запорізькій, Одеській, Херсонській, Харківській, Дніпропетровській та Київській областях, а також поставляли до країн ближнього зарубіжжя.

Правоохоронці встановили, що до складу злочинної групи входило 10 чоловіків, які проживали в різних населених пунктах Запорізької, Київської та Одеської областей. 
Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися