У Донецьку зафіксували новітню російську глушилку для радіозв’язку та авіації
Україна

У Донецьку зафіксували новітню російську глушилку для радіозв’язку та авіації

10 листопада 2014, 17:26
0
0
Сподобалось?
0

Попри те, що найвище керівництво Росії ледь не щотижня нагадує, що не допомагає «ополченцям» на Донбасі ні людьми, ні зброєю, на захоплених терористами територіях Луганщини і Донеччини вперто продовжують з'являться новинки російського оборонпрому. Так у Донецьку поблизу приміщення Національного технічного університету зафіксували появу комплексу радіоелектронної розвідки та блокування радіосигналів «Красуха-4». Про це написав у «Фейсбук» кореспондент телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко. І розмістив відповідну фотографію.

«Ось така ж «Чебурашка» стоїть біля однієї з будівель ДонНТУ, тепер уже, мабуть, колишнього. Одне з двох : 1) або ДНРівці збираються відкривати в захопленому універі кафедру радіоелектроніки, 2) або рашисти підігнали новітній комплекс радіоелектронної боротьби «Красуха-4»», - зазначив Цаплієнко.

Виявлений комплекс призначений для протидії бортовим радарам ударної, розвідувальної і безпілотної авіації. Ця станція постановки активних перешкод «робить сліпими і глухими» літаки різних типів. Комплекс «Красуха-4» здатний «глушити» не лише сигнал РЛС, але і канали управління безпілотними літальними апаратами. Діє на відстані 150-300 кілометрів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися