Спостерігачі ОБСЄ «ненароком» видали військовим РФ розташування української техніки
Україна

Спостерігачі ОБСЄ «ненароком» видали військовим РФ розташування української техніки

11 листопада 2014, 13:02
0
0
Сподобалось?
0

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ, які зустрічалися з представниками України і Росії у «Спільному центрі контролю і координації», оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових. Таким чином, російські військові дізналися подробиці розташування важкої артилерії і танків українських силовиків в районі села Карлівка Донецької області.

Про це пише ZN.ua.

У своєму звіті ОБСЄ зазначили, що мають намір далі «співпрацювати із загальним центром». Також в ОБСЄ «поскаржилися», що на шляху через Карлівку в зону АТО українські військові затримали моніторингову групу, вимагаючи документи. Відпустили групу ОБСЄ через 2,5 години.

У так званому «Спільному центрі контролю і координації» працюють представники ОБСЄ, Збройних сил України, а також Збройних сил Росії, які надають терористам як політичну, так і військову підтримку. Сама ж Росія присутність своїх військ в Україні спростовує вже кілька місяців, незважаючи на величезну кількість незаперечних доказів.

Нагадаємо також, що через за ангажованість російською стороною від співпраці з ОБСЄ відмовилася група «Інформаційний спротив».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися