Західні журналісти зафіксували на Донбасі російські комплекси артилерійської розвідки
Україна

Західні журналісти зафіксували на Донбасі російські комплекси артилерійської розвідки

15 листопада 2014, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

Два журналісти зафіксували нові і досконаліші бойові комплекси на Східній Україні: Менахем Кахана зробив фотографію, на якій зафіксована станція наземної артилерійської розвідки 1РЛ232 «Леопард» (ці комплекси пройшли модернізацію) у Торезі, на схід від Донецька, а голландський журналист-фрилансер Стефан Хейбоом зробив фотографії, на яких видно, що 1РЛ232 пересувається разом з комплексом радіолокації 1РЛ239 «Рись». Про це пише австралійський The Interpreter.

«Військові експерти повідомляють нас про те, що ці машини є потужним доповненням до арсеналу підтримуваних Росією сепаратистів. Ці броньовані і забезпечені зброєю комплекси радіолокацій призначені для дій безпосередньо поблизу лінії фронту, щоб відстежувати пересування ворожих конвоїв, військ, артилерійського вогню супротивника і апаратів (вертольотів і безпілотників), які летять на малій висоті», - йдеться у матеріалі.

Цей наземний комплекс радіолокації діє ще ефективніше, коли використовується спільно з вдосконаленими зенітними комплексами, такими як «Бук» або «Стріла-10».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися