Напади бойовиків на сили АТО стають інтенсивнішими
Україна

Напади бойовиків на сили АТО стають інтенсивнішими

22 листопада 2014, 12:26
1
0
Сподобалось?
0

За минулу українські силовики нарахували сімдесят дев'ять спроб атак на свої позиції з боку бойовиків. Ця цифра - рекорд за останній місяць. Тож українські артилеристи змушені були сорок два рази відкривати вогонь у відповідь. Вогневі ураження по цілях противника призвели до знищення живої сили та техніки терористів.

Напруженою, за даними прес-центру АТО, ситуація залишається в районах Луганського, Донецького та Дебальцевського плацдармів.
Терористичні угрупування продовжують ігнорувати принципи гуманітарного права та міжнародних конвенцій у сфері використання певних типів боєприпасів. Зокрема, неодноразово фіксувалися спроби встановлення ними протипіхотних мін на територіях прилеглих до населених пунктів. За минулу добу розвідкою сил АТО попереджено спрацювання низки вибухових пристроїв. Натомість, у кілометрі від міста Щастя зафіксовано вибух протипіхотної міни: двоє бійців сил АТО загинуло, один військовослужбовець отримав численні поранення. Наразі лікарі борються за життя.
Загалом за добу четверо українських військових загинули і ще десятеро отримали поранення.
В районі аеропорту «Донецьк» та сусідніх укріплених позицій сил АТО, спостерігалась підвищена активність незаконних озброєних формувань. Поблизу населеного пункту Пєски бандити здійснили спробу атакувати опорний пункт одного з підрозділів. Атаку відбито. Зазнавши чисельних втрат ворог відступив. Наразі, триває уточнення інформації щодо кількості втрат бойовиків.
За даними штабу АТО, за минулу добу бойовики вісімнадцять разів відкривали вогонь по населених пунктах у Луганській та Донецькій областях з метою дискредитації українських військових.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Офицер
    Офицер

    Каждый день гибнут 5-10 наших солдат, за неделю - это десятки, за месяц - сотни. Через полгода у нас не останется боеспособной армии, погибают лучшие сыны Украины. Порошенко и его окружение трусливо сливают Украину. Идет война за нашу Родину, а на верху уроды делят портфели. Нужна полная мобилизация, это позволит аккумулировать ресурсы и выявить пятую колонну, которая будет избегать мобилизации. Первое даст возможность вооружить всех, кто хочет защищать Родину, второе -изолировать потенциальных врагов, которые будут стрелять в спину украинским солдатам.

    22 листопада 2014, 12:55
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися