Поранений у дупу Захарченко поділився планами на «звільнення тимчасово окупованих територій «ДНР» і «ЛНР»
Україна

Поранений у дупу Захарченко поділився планами на «звільнення тимчасово окупованих територій «ДНР» і «ЛНР»

20 лютого 2015, 10:35
0
-1
Сподобалось?
-1

Кремлівський ставленик лідер «ДНР» Олександр Захарченко дав інтерв’ю сепаратистському телеканалу «Оплот ТВ» з лікарняної палати. Відомо, що він отримав поранення чи то у ногу, чи то у «п’яту точку» у Дебальцевому.

Традиційно Захарченко розпочав з пропагандистських нісенітниць, які, на його думку мають залякати українців і змусити відмовитися від боротьби з російською окупацією. Зокрема, лідер «ДНР» оцінив втрати силовиків у 3,5 тисячі людей і повідомив новину про «повне знищення» 128 ОГПБР, абсолютна більшість особового складу якої зараз знаходиться у базовому таборі в Артемівську.

Захарченко прокоментував також ідею Порошенка про миротворчий контингент ООН.

«З приводу миротворців, яких запросила Україну. На своїй території вона може вводити миротворчі сили куди завгодно. Ніхто їм цього не забороняє. Але кордон, який ми контролюємо, ми будемо контролювати і надалі. В Мінських домовленостях сказано, що ми зобов'язані попередити Україну, якщо туди будуть вводитися які-небудь підрозділи для контролю за кордоном. І ми можемо домовитися з Україною, що ця територія буде за нами», - поділився своїм баченням головний донецький терорист.

Окрім того Захарченко, уже не згадуючи Мінських домовленостей, які говорять про припинення бойових дій, зазначив, що «ЛНР» і «ДНР» й надалі звільнятимуть «тимчасово окуповані» Україною території. Правда потім підкреслив, що переважно дипломатичним шляхом.

https://www.youtube.com/watch?v=RENY6cSHrpU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися