Україна

Оприлюднено особисті дані 32 тисяч сепаратистів

19 квітня 2015, 23:55
5
5
Сподобалось?
5

Волонтерський сайт «Миротворець» опублікував інформацію про 32 тисячі людей, які можуть бути сепаратистами або ж російськими і українськими терористами. Про це у Facebook повідомив радник міністра МВС, народний депутат від «Народного Фронту» Антон Геращенко.

«На сьогодні у базі даних «Миротворець» є 32 тисячі профілів осіб, які або воювали проти України, або підривали її суверенітет зсередини, або зрадили присязі на вірність народу України», - написав Геращенко. І додав, що найближчим часом база особистих даних на сайті поповниться ще кількому десятками тисяч осіб.
Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Виталий
    Виталий

    Можуть бути, а можуть не бути? Щось не второпав...

    20 квітня 2015, 00:15
    Відповісти
  • patrul wx500
    patrul wx500

    векепедия ---Террор — применение силы или угроза её применения сильнейшей стороной по отношению к слабейшей .Сепаратизм, с одной стороны, базируется на международном принципе права на самоопределение и часто является проявлением международно признаваемого национально-освободительного движения. сепаратистские движения, целью которых являются только получение большей автономии при сохранении региона в составе государства.

    20 квітня 2015, 01:16
    Відповісти
  • Лилия
    Лилия

    37-ой год повторяется

    20 квітня 2015, 01:21
    Відповісти
  • серго
    серго

    охота на ведьм. Беспредельный полёт патриотизма!!! Геть усе позабули що вже було в СРСР. Намагаємось втекти від нього і самі ж його відтворюємо!

    20 квітня 2015, 07:02
    Відповісти
  • Равиль
    Равиль

    Там где 32 тысячи,легко можно сделать и 100000,формулировка очень удобная(які можуть бути сепаратистами).В лагеря теперь всех кто рожей не вышел?Строят страну стукачей,только это путь в некуда,пиздец стране.

    20 квітня 2015, 07:06
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися