Під Горлівкою бойовики ледь не розстріляли авто з російським генералом
Україна

Під Горлівкою бойовики ледь не розстріляли авто з російським генералом

24 травня 2015, 18:52
0
0
Сподобалось?
0

Жителі Горлівки повідомили в соцмережах про те, що вчора ввечері бойовики під Горлівкою обстріляли автомобіль спільного Центру з контролю і координації (СЦКК), в якому знаходився керівник російської сторони генерал-полковник Олександр Ленцов. Цю інформацію підтверджують і в самому Центрі, пише «Сегодня».

Інцидент стався при перетині лінії зіткнення сторін конфлікту між блокпостами «Горлівка», підконтрольного «ДНР», і «Майорське», підконтрольного Збройним силам України.

«Джип Ленцова обстріляли горлівські «ополченці». Промазали. Кричав матом під захистом блокпоста ВСУ в Майорському», - повідомили горлівчани у соцмережах.

Генерал Олександр Лєнцов уже встиг багато «наслідити» під час конфлікту на Донбасі. Свого часу він просив «кіборгів» у Донецькому аеропорту про припинення вогню, для того щоб забрати тіла розгромлених спецназівців елітного російського підрозділу «Вимпел». Вони зазнали найбільших за всю історію існування втрат під час енного невдалого штурму летовища, яким, не виключено, і керував сам Ленцов. Також йому приписували керівництво штурмом Дебальцевого взимку цього року. Офіційно він у складі спільної групи з українськими та міжнародними спостерігачами стежить за дотриманням прийнятих мирних домовленостей на лінії зіткнення сторін конфлікту на Донбасі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися