Настя Каменських порадила лучанам «підняти задницю і попрацювати»
Україна

Настя Каменських порадила лучанам «підняти задницю і попрацювати»

26 квітня 2016, 11:01
0
-2
Сподобалось?
-2

Днями вийшов у ефір каналу «1+1» запис «Світського життя» з Катериною Осадчою, зроблений ще перед недавніми гастролями мегапопулярного гурту «Потап і Настя» на заході країни, які наробили багато шуму.

Нагадаємо, тоді у Луцьку, де невдовзі мав пройти виступ поп-зірок, розгорівся скандал. Активісти вимагали не дозволити Каменських і Потапенку приїхати на Волинь через те, що ті не цуралися виступати у Росії після початку бойових дій на Донбасі й анексії Криму. Ситуація набула настільки великих масштабів, що міська рада навіть винесла питання на засідання і постановила заборонити Потапу й Насті потикатися у Луцьк. Це безпрецедентне рішення: досі на міському рівні не забороняли нікого з українських артистів. 

На провокативне запитання ведучої, чи не боїться Настя їхати на Західну Україну, зважаючи на те, що зараз відбувається, Каменських відповіла, що не вони, мов, з Потапом головна проблема і не на них, відповідно, треба звертати зараз увагу. 

— Це неприємно, тому що не ми є глобальною проблемою. І я думаю, що ті люди, які влаштовують там оту всю штуку, мені здається, їм варто звернути увагу трошки на інше. І як мінімум узяти підняти свою задницю і попрацювати. Як мінімум досягти того, чого досягли ми. Тому що ми є платниками податків у нашій країні, ми приносимо, привозимо гроші в цю країну. Ми одні з тих людей, які, власне, підтримують культуру в цій країні. Тому, мені видається, ці люди, які влаштовують цю провокацію, роблять це з якоюсь ціллю.

Як відомо, концерту Потапа й Насті у Луцьку таки не допустили, а для тих лучан, які раніше придбали на захід квитки, гурт виділив автобус, який і завіз їхніх волинських шанувальників до Рівного.

https://www.youtube.com/watch?v=BzhFwmbCUPs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися