Норманська четвірка знову домовилася домовлятися про Донбас
Україна

Норманська четвірка знову домовилася домовлятися про Донбас

20 жовтня 2016, 09:22
0
0
Сподобалось?
0

У середу пізно ввечері у Берліні відбулися перемовини по Донбасу у «норманському форматі». Участь у зустрічі брали канцлер Німеччини Ангела Меркель, Президент України Петро Порошенко та очільники Франції і Росії Франсуа Оланд й Володимир Путін. Перемовини тривали чотири години і завершилися самими лише перемовинами. Учасники не підписували жодних документів.

Як розповів після зустріч Петро Порошенко, принциповим успіхом стало вже те, що сторони домовилися протягом місяця напрацювати дорожню карту для реалізації «Мінських угод», в якій би було по пунктах розписано чіткі дати і послідовність кроків та дій. Також ішла мова про посилення впливу ОБСЄ, зокрема мова йде про поліцейську місію та про цілодобові спостережні пункти як на лінії розмежування так і на кордоні з РФ.

Знову говорили про обмін полонених всіх на всіх і домовилися домовлятися про розведення військ ще у чотирьох точках на лінії розмежування, хоча, нагадаємо, не завершено розведення відповідно до попередніх домовленостей поблизу Станиці Луганської, де бойовики так і не припинили обстрілів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися