У Росії за шахрайство затримали в Україні Ігоря Бакая
Україна

У Росії за шахрайство затримали в Україні Ігоря Бакая

1 листопада 2017, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

У російській столиці затримали колишнього керівника Державного управління справами та голову НАК «Нафтогаз України» Ігоря Бакая.

«Українська правда», з посиланням на людину з оточення Бакая,  що екс-чиновника в сусідній країні звинувачують у шахрайстві. Разом із Бакаєм у Москві були затримані його бухгалтер та помічник Костянтин. У вівторок помічника та бухгалтера відпустили зі слідчого ізолятора, а сам Бакай залишився під вартою. Колишнього українського високопосадовця звинувачують у тому, що він оманним шляхом заволодів фінансами сторонніх осіб. На нього є 10 заяв від ошуканих, і серед них заява від російського мільярдера Алішера Усманова, який нібито позичив Бакаю 9 мільйонів доларів. Повідомляється, що останнім часом Бакай жив то в Об'єднаних Арабських Еміратах, то в Росії, і постійно позичав гроші у знайомих.

В Україні Бакай тривалий час перебував у розшуку за звинуваченнями в перевищенні влади й зловживанні службовим становищем. Він з родиною втік до Росії наприкінці 2004 року, де 2005 року отримав громадянство. За часів Януковича всі справи на Ігоря Бакая закрили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися