Юлію Тимошенко помітили на відпочинку у Дубаї (фото, відео)
Україна

Юлію Тимошенко помітили на відпочинку у Дубаї (фото, відео)

27 січня 2023, 12:45
0
-2
Сподобалось?
-2

Народний депутат, лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ), про це йдеться у розслідуванні «Батальйон Дубай». Хто ховається в Перській затоці» журналіста Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готеля «Kempinski» на насипному острові Палм-Джумейра.

Тимошенко вела обережний спосіб життя. Її неможливо було побачити  на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники. Залишаючи помешкання, лідерка «Батьківщини» з обережності сідала в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Тим не менше, журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

За інформацією джерел УП, через п’ять днів після цього Тимошенко повернулась до Києва.

Співрозмовники УП у бізнесових колах повідомляють, що родина доньки лідерки «Батьківщини» переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи. Два місяці назад зятя Тимошенко Артура Чечоткіна помітили у готелі «Kempinski» у Відні, коли лідерка «Батьківщини» приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

До речі, у січні 2022 року Тимошенко провела майже місяць у Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах.

За інформацією співрозмовників УП серед політиків та бізнесменів, до Дубая вже перебрались депутати від ОПЗЖ Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод, Вадим Столар, часто прилітає в гості депутат Суто Мамоян. Постійно проживає олігарх Валерій Хорошковський і навіть телеведучий Савік Шустер багато часу проводить саме на березі Перської затоки.

;t=19s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися