Тисяча вбитих за один день переконала терористів більше, ніж 10 днів переговорів — бойовики хочуть коридор для виходу в РФ
Україна

Тисяча вбитих за один день переконала терористів більше, ніж 10 днів переговорів — бойовики хочуть коридор для виходу в РФ

2 липня 2014, 08:49
2
1
Сподобалось?
1

Радник виконувача обов'язків міністра МВС Зорян Шкіряк повідомив, що за перший день поновленої активної фази антитерористичної операції силовики знищили понад тисячу бойовиків. Про це він написав у Фейсбук.

«Перший день поновлення активної фази АТО. Коротко: Наступ. Сили Нацгвардії та ЗСУ, звільнили від російських найманців кілька стратегічно важливих міст у Донецькій та Луганській обл, а також відновили контроль над прикордонним пунтктом «Должанський». Потужними локальними ударами по базам і позиціям терористів знищено понад 1000 бойовиків. Сепаратисти готові складати зброю і намагаються домовитися про «коридор» в РФ, або гарантії амністії для тих хто не скоював важких злочинів», - підвів підсумки дня Шкіряк.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Ваня Пирогов
    Ваня Пирогов

    И снова яркий пример бравады: ни о какой сдаче оружия и коридорах для боевиков не может быть и речи! Так же не соответствует информация от этих "шапок говорящих" - Тымчука и Снегирёва о потерях "боевиков". Их информацию о потерях "боевиков" нужно делить минимум на 10, а потери ВСУ - умножать минимум на 25! За вчерашние сутки ОНИ отчитались о 1 убитом в зоне АТО, а только под Изварино поле было усеяно трупами нацгвардии! Сегодня утром их "похоронили" с помощью бульдозера. Так что, в случае извещений типа "пропал без вести" - тут они, на земле Донбасса, посланные на смерть и после смерти позабытые. За ЭТИМ ехали?!

    2 липня 2014, 13:03
    Відповісти
  • Александр
    Александр

    Ванюшка, ты случайно не забыл в каком веке живем? У каждого бойца нацгвардии мобильный телефон. Каждый день бойцы с мамами и женами общаются. А ты 3,14здиш как Троцкий. Кому лапшу хочешь навешать, Путинский ты недоносок?

    2 липня 2014, 15:52
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися