Зарізала чоловіка і тиждень жила з трупом
Україна

Зарізала чоловіка і тиждень жила з трупом

28 травня 2023, 13:53
0
-1
Сподобалось?
-1

На Львівщині під час патрулювання території поліцейський офіцер громади Мурованської ОТГ поблизу одного з будинків відчув специфічний запах. Він відразу зрозумів, що так смердить труп, який давно почав розкладатися. І хоч жодних заяв про зниклих людей чи трагічні випадки тут чи поблизу не надходило, а в будинку самотньо проживала 40-літня жінка, поліцейський викликав слідчо-оперативну групу.

Картина, яку побачили правоохоронці, викликала шок. Виявилося, господиня справді жила з трупом в хаті. Причому, тіло ховала у ванній щонайменше чотири місяці! Як могла поруч вмиватися, їсти, спати, якщо нестерпний сморід тягнувся вже далеко за межі двору?!

При огляді напіврозкладеного тіла відразу стало зрозуміло, що чоловік загинув не своєю смертю – його убили. Встановили особу мертвого – це був 49-річний місцевий житель. А загинув він від рук господині будинку. Як стало відомо, напередодні трагедії обоє були п’яними. Виникла сварка, жінка схопила кухонного ножа й всадила гостю в груди. Коли той помер, вирішила заховати тіло. Нічого кращого не придумала, як затягнути труп у ванну й чекати, коли він сам перегниє.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися