Капітальна реконструкція очисних споруд Луцька
Україна

Луцьк став центром інтересів багатьох європейських бізнес-компаній

3 серпня 2023, 17:38
0
1
Сподобалось?
1

У Луцьку 3 серпня 2023 відбулася попередня зустріч КП «Луцькводоканал» із представниками багатьох країн Європи, які виявили зацікавленість до участі у тендері щодо реконструкції очисних споруд в селі Липляни.

Капітальна реконструкція очисних споруд Луцька відбудеться вперше за 50 років. Приємно вразила велика кількість гостей з країн Європи і світу, зокрема з Франції, Туреччини, Азербайджану, Литви, Польщі, Італії, Греції, а також із України – представники багатьох компаній із восьми країн проявили велику зацікавленість у проєкті реконструкції очисних споруд.

Високий рівень довіри і зацікавленості закордонних партнерів – це результат успішної діяльності керівництва Луцької громади і КП «Луцькводоканал» у питанні залучення інвестицій і реалізації міжнародних проєктів на користь Луцької громади. Луцьк зарекомендував себе як надійний партнер, що виконує узяті на себе зобов’язання. Тому кількість закордонних партнерів та інвесторів зростає, а КП «Луцькводоканал» докладає зусиль, аби інфраструктура підприємства підтягувалася до європейського рівня.

Під час зустрічі учасники ознайомляться з об’єктом реконструкції, проведуть робочі консультації і на початку вересня нададуть пропозиції щодо свого бачення процесу виконання робіт.

Далі заплановано наступний крок – визначення переможця тендеру і перехід до виконання робіт, запланованих проєктом реконструкції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися