На Волині укріплюють позиції на кордоні з білоруссю, — командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв
Україна

На Волині укріплюють позиції на кордоні з білоруссю, — командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв

18 серпня 2023, 14:52
0
3
Сподобалось?
3

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв під час робочої поїздки побував на Волинському напрямку та поставив завдання з підсилення оборонних спроможностей на українсько-білоруському кордоні.

Про це повідомили на сторінці командування Об'єднаних сил ЗСУ у Facebook.

– Визначення чітких завдань на майбутнє – це не лише слова, а й суттєва допомога як від керівників місцевого самоврядування тут, на Волині, так і  від військового командування. Ці всі питання знаходяться під моїм особистим контролем. Про це командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив під час робочої поїздки на Волинський напрямок.

– Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому. Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

За словами командувача, Волинська область межує з республікою білорусь, тому командирам поставлено завдання з підсилення оборонних спроможностей. 

– Тим, що побачив, я задоволений. Але є над чим працювати далі. За деякий час приїдемо, ще раз перевіримо. Це така робота, щоденна, кропітка, але яка має результат – готовність сил до адекватного реагування на ворожі наміри, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як повідомив командувач, наразі військові облаштовують оборонні позиції, здійснюють спорудження інженерних загороджень, а також займаються звичайною бойовою роботою: проводять тренування, покращують свої вогневі позиції. 

– Бійці, які знаходяться тут, повернулися з виконання завдань на Сході. Там, звісно, була інша бойова обстановка, щоденні обстріли, щоденні ближні стрілецькі бої. На підставі свого бойового досвіду вони можуть покращити оборонні спроможності для того, щоб у разі збільшення рівня загрози не пропустили ворога вглибину нашої країни, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися