Почастішали перестрілки між бойовиками та російськими військовими, а офіцери РФ курують торгівлю краденими авто
Україна

Почастішали перестрілки між бойовиками та російськими військовими, а офіцери РФ курують торгівлю краденими авто

1 жовтня 2014, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», на Донбасі тривають перестрілки між окремими групами бойовиків, а також обстріл з їх боку підрозділів армії РФ. Подібні випадки зафіксовані в районі Донецка (селище Фрунзе, район облаштованої бази російських військ), Докучаєвська, Красного Луча (між місцевими бойовиками і російськими козаками). В ході перестрілок використовується важке озброєння.

У Донецьку відмічена діяльність, окрім підрозділів Збройних сил РФ, озброєних угрупувань «ДНР», а також груп бойовиків «Кальмиус» і «Донецька Православна Армія». Взаємодія між ними налагоджена на украй низькому рівні. Фіксуються конфлікти між окремими угрупуваннями.

У Донецьку відмічені випадки зникнення військовослужбовок РФ. За твердженням терористів, це свідчить про діяльність проукраїнських партизанів.

На територіях, контрольованих «ЛНР» і «ДНР», зафіксована діяльність кримінальних груп з Росії, що займаються краденими автомобілями і У організації переправлення вкрадених автомобілів з Донбасу на територію РФ активно беруть участь офіцери ВС РФ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися