На Донеччині затримали бойовика-мародера, який застрелив двох мирних жителів
Регіони

На Донеччині затримали бойовика-мародера, який застрелив двох мирних жителів

16 січня 2015, 19:03
1
2
Сподобалось?
2

У місті Курахово на Донеччині СБУ затримала бойовика диверсійної групи «ДНР». Серед численних злочинів терориста на прізвисько «Цербер» - вбивство двох мирних громадян.

За вказівкою ватажків терористична група, до складу якої входив «Цербер», у грудні діяла в районі населених пунктів Мар'їнка-Курахово. Бойовики здійснювали у цій місцевості розвідку розташування на блокпостах підрозділів ЗСУ.

Як зазначають у прес-центрі СБУ, «Розвідники» активно мародерствували, тероризували та залякували місцевих жителів. Від слів вони перейшли до справи, вбили двох мирних громадян - чоловіка та жінку і заволоділи їхнім авто. Втікаючи з місця злочину, терористи поранили військовослужбовця Держприкордонслужби.

У результаті контррозвідувальних заходів співробітники СБУ оперативно встановили одне з місць переховування терористів. У ході спецоперації «Цербера» та ще одного бойовика-диверсанта на прізвисько «Коба» затримали. Обидва раніше разом проходили спеціальну підготовку на базі одного з незаконних збройних формувань терористичної організації «Оплот».

Під час затримання у терористів вилучено пістолет, дві гранати та карту Донецької області з позначками результатів їх розвідувальної діяльності. Вилучення у бойовиків цієї карти, дозволило запобігти жертвам серед мирного населення та українських військових.

https://www.youtube.com/watch?v=UrUA9OjsvaA&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Россиянин
    Россиянин

    Да расстрелять этих сволочей сразу пусть испытают то что испытали ими убитые люди .Слава Украине!

    16 січня 2015, 23:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися