На ремонт дороги від Луцька до Львова дали 20 мільйонів
Регіони

На ремонт дороги від Луцька до Львова дали 20 мільйонів

20 травня 2014, 15:37
1
0
Сподобалось?
0

Влада нарешті звернула увагу на багатостраждальну трасу Луцьк-Львів, яка проходить через Радехів. Уже кілька років тут відсутня дорога як така, це переважно стосується відрізку, який проходить через Львівську областьі у Радехівському районі. Автомобілісти тут освоїли їзду по узбіччях та городах, через що мешканці прилеглих сіл неодноразово виходили на акції протесту і перекривали шлях.

Нещодавно служба автомобільних доріг у Львівській області провела тендер на виконання поточного ремонту траси. Перемогу на тендері здобула львісько-луцьке підприємство ШРБУ №65.  На роботи з бюджету виділять 20 мільйонів гривень. Хоча кардинально ситуацію за ці гроші змінити не вдасться, проте планується провести ямковий ремонт і укріпити узбіччя. Що цікаво інші учасники конкурсу пропонували свої послуги за менші кошти. Зокрема і фірма «Луцькавтодор-Сервіс» була не проти взятися за ремонт дороги до Львова трохи більше ніж за 18 мільйонів.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Zirka
    Zirka

    ну правильно)) вибрали тих, яким цих грошей буде мало) все логічно, все як завжди... ну побачимо, що то за ямковий ремонт буде)) на скільки ямок тих 20 мільйонів вистачить)))

    20 травня 2014, 16:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися