Кирило БАРАШОВ у бункері
Регіони

Киянин збудував укриття для себе і сусідів

9 липня 2023, 13:17
0
0
Сподобалось?
0

У соціальних мережах активно обговорюють бункер, який збудував киянин Кирило Барашов для безпечного укриття від російських ракет. Спускатися у сховище може не тільки його сім’я, а й сусіди.

Кирило Барашов – адвокат і волонтер. Живе у селі під Києвом.

Чоловік почав будувати бункер у жовтні, під час активних атак країни-терориста на Київщину. Роботи були завершені вже у грудні. Сховище зовні схоже на звичайний сільський льох, тільки з євроремонтом. До підземелля ведуть довгі сходи. Там на глибині п’ять метрів є кімната на 14 квадратів та невеличка господарська комірчина. Стіни оббиті вагонкою, а стелю захищає два метри армованого бетону.

Всередині Кирило поставив диван, канапу та стільці, встановив біотуалет і камін, облаштував вентиляцію, переніс у сховище запас питної води. Все це обійшлося чоловікові у 20 тисяч доларів. Загальна кількість людей, яких може прийняти сховище – 15 осіб. Киянин зробив кодовані двері й розіслав код усім сусідам, щоб вони теж приходили до укриття за потреби. Каже, що спускаються не всі, але людей просто заспокоює думка, що їм є де сховатися у разі небезпеки. 

Після перемоги Кирило збирається переоблаштувати бункер у чоловічий клуб, де зможе відпочивати з сусідами. Жартує, що останнім часом усіх так зацікавив його бункер, що вже «треба відкривати «Криївку».

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися