Чернівці

Чоловік-тиран так «допік», що замовила для нього аж трьох кілерів!

1 лютого 2016, 20:47
0
0
Сподобалось?
0

Ця історія сталася на Буковині. 36-річна жінка, втомившись від постійних знущань чоловіка, вирішила його вбити. Але не власноруч – на «темну для благовірного» підбила трьох неповнолітніх. Про це повідомляє «Буковинська правда».

Як стало відомо під час судових засідань, останнім часом ця жінка постійно потерпала від домашнього насильства. Рідний чоловік, майже щодень перебуваючи у нетверезому стані, постійно влаштовував сімейні розбірки, пускаючи в хід кулаки. Діставалося не лише бідолашній, а й дітям. Втомившись від образ, знущань та побоїв, вона прийняла відчайдушне рішення – провчити сімейного тирана. І для цього вмовила трьох неповнолітніх – односельця та мешканців сусідніх населених пунктів, яким всього по 15-17 років, вчинити для деспота «темну». За «послугу» пообіцяла «гонорар» та «доросле» застілля на дні народження сина. «На справу» ті пішли ввечері 22 лютого 2015-го… Одягнувши маски, ті накинулися на жертву на вулиці, звалили чоловіка на бруківку, зірвали з нього одяг, міцно зв’язали та взялися «відпрацьовувати» на ньому удари дерев’яним брусом, кулаками та ногами. Потерпілому завдали «переломи променевої кістки лівого передпліччя та двох ребер, інші тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості», видаючи себе за розбійників (вимагали вказати на місце сімейного сховку). Нападники «працювали» до ранку. Тоді поспіхом залишили місце злочину, сподіваючись, що про їх візит ніхто не довідається. Та правоохоронці горе-«кілерів» вирахували швидко. Допомгло те, що потерпілий впізнав одного з юнаків за тембром голосу.

Минулого тижня у Глибоцькому районному суді розглянуто матеріали кримінального провадження щодо протиправних дій 36-річної організаторки розправи. Врахувавши цілий ряд обставин, що пом’якшують відповідальність, зокрема, наявність у родині двох неповнолітніх дітей, провокуючої поведінки жертви, а також на підставі ст. 75 та 76 КК України, служителі Феміди від реального перебування на нарах колонії підсудну звільнили. Натомість встановили їй трирічний іспитовий термін та певні обмеження у поведінці та обов’язки.

Дещо раніше «почесне» місце на лаві підсудних місцевого суду займали й юні нападники. Старших за віком фігурантів було покарано у вигляді відповідно півтора та два роки позбавлення волі умовно, із встановленням випробувального терміну строком на півтора роки, а наймолодшого співучасника від покарання за дане кримінальне правопорушення звільнено із застосуванням примусових заходів виховного характеру, тобто обмеження дозвілля та встановлення особливих вимог до поведінки неповнолітнього. Зокрема, впродовж найближчих півтора роки йому заборонено залишати рідну домівку із 20 год. вечора до 08 год. ранку, самостійно у вечірній час відвідувати громадські місця (кафе, бари та дискотеки), оскільки перебування у них може негативно вплинути на його поведінку, без згоди правоохоронців не змінювати місце свого проживання та навчання. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися