Родина ТРАМПІВ
Чернівці

Діти Трампа відпочивали на Буковині

17 квітня 2021, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Цю неймовірну історію розказав нині покійний підприємець і меценат, власник садиби «Лекече», що у Вижнівському районі, Володимир Захарчук. Саме там свого часу гостювали Іванка та Ерік Трампи – діти американського експрезидента.   

Правда, на той час Дональд Трамп був не політиком, а просто дуже багатою людиною. А в Україну його дітей Іванку та Еріка запросив син Володимира Захарчука, який навчався в Англії.   

– Вони приїхали, ходили на полювання, смакували бринзу, банош, гуцульський мед – і вони таки розуміються на ньому! Знали, як перевіряти, чи мед справжній: витягали з нього ложку і дивилися, щоби цівка стікала без  перервно. Дуже їм сподобався наш капусняк. А от холодцю вони не зрозуміли, тож ми їм більше й не пропонували. Їли переважно фасулі… Десь в архівах навіть є фото Іванки Трамп, яка в «Лекечому» коле дрова. Тож, можна сказати, і вона «працювала на Україну», – розповідав пан Володимир.

Наразі більше про перебування дітей Трампа в Україні нічого не відомо. Зазначимо, що Іванка і Ерік народилися від першого шлюбу Дональда з чешкою Іваною Зельничковою.

В юності донька мільярдера Іванка була моделлю, написала книгу, є віцепрезидентом у компанії батька. Чотири роки, поки він був президентом Америки, допомагала йому як радник на безоплатній основі. 

Ерік також є віцепрезидентом компанії батька. Водночас він очолює винний завод Трампа у Вірджинії і контролює його гольф-клуби. 2006 року він заснував власний благодійний фонд, який пожертвував уже 28 мільйонів доларів дослідницьким лікарням, що борються зі смертельними дитячими хворобами. Разом з тим він відомий мисливець. Преса нещадно критикувала його за сафарі у Зімбабве.

Зазначимо, що садиба «Лекече» розташована у мальовничій місцевості буковинських Карпат. Вона побудована у стилі гуцульської дерев’яної архітектури.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися