90-літня бабця принесла для українських бійців ковдру та іконку
Чернівці

90-літня бабця принесла для українських бійців ковдру та іконку

8 вересня 2014, 07:45
0
0
Сподобалось?
0

 

З миру по нитці... Українці жертвують на підтримку армії, котра боронить державу від окупанта, навіть останнє. Так 90-річна бабця з Буковини принесла для хлопців ковдру та іконку.

Вона, ветеран Другої світової, сама пережила страшні часи попередньої війни. Тому, як ніхто інший, розуміє, на скільки важлива для здобуття перемоги підтримка солдатиків простимим людьми. Тож і завітала до координаційного центру «Буковина - українському війську». Каже, принесла, що мала, - ковдру та іконки, аби хлопці не мерзли в окопах і мали благословення з небес у благій справі, яку роблять.

Коли бабуся тремтячою рукою простягала ще й сто гривень, відкладених з мізерної пенсії на «чорний день», волонтер центру Наталя Бочарова зніяковіла. Старенька ж взяла її за руку і... поцілувала. «Спасибі за все, що ви робите для України», - сказала і, обпершись на кульбочку, подалася до виходу. «Разом з вами ми обов'язково здобудемо перемогу, як ви у 45-му», - почула у відповідь. Озирнулася, а на старечих очах забриніла сльоза... Дай, Боже.

Наталія КРАВЧУК,

Чернівецька область

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися