Прикарпатці виганяють біженців з Донбасу, які відверто насміхаються з гостинності «бандерівців»
Івано-Франківщина

Прикарпатці виганяють біженців з Донбасу, які відверто насміхаються з гостинності «бандерівців»

17 липня 2014, 19:41
2
8
Сподобалось?
8

 

У той час як жителі Прикарпаття й інших західних областей України ціною власних життів захищають Донбас, східняки-чоловіки ховаються у «бандерівських» готелях і вимагають статусу «біженців». Вчорашні сепаратисти їдуть до Львова, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Тернополя й вимагають для себе панських умов, забуваючи, що ще вчора обливала західників брудом і разом з бойовиками були готові стріляти у них.

Звісно, серед тих, хто через війну змушений був втекти із малої батьківщини, є чимало порядних людей. Але деякі факти, що наводять люди, які дали прихисток біженцям зі Сходу, просто вражає. Галичина вже відмовилася приймати з Донбасу чоловіків. На черзі, схоже, Прикарпаття. Тут вже власник одного з готелів в селищі Делятин, що на Івано-Франківщині, вигнав з готелю двох сепаратистів. Про причину на своїй сторінці у Фейсбук написала прикарпатска письменниця і уродженка Яремче Ірена Карпа: «В Делятині коло Яремчі власник готелю (назву не кажу наразі) прийняв у себе 2 родини з Донецька. Безплатно, як біженців. Ввечері, проходячи повз кімнату одного з дядюнів, господар почув захоплене, просто «взахльоб»: - Слиш, давай дуй сюда, еті йо..ниє бандеравци нас та-а-ак тут прінімают, закачаєшса!!!»Ясно, що після цього «йо..ний бандеравєц» показав мурлу на двері. А ще в нашого сусіда син загинув там, звідки вшилося мурло. Затра мають привезти тіло зовсім юного солдата...».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • підприємець
    підприємець

    в мене в кафе була подібна ситуація вони хамили працівниці причому викрикували що мибандери зажралісь і ми ім должни будем всю жинь тільки після попередження про виклик міліції вони поїхали геть

    17 липня 2014, 21:36
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    Там багато і пордних людей. Про них теж не варто забувати. А ми звертаємо увагу тільки на найгірші людські прояви.

    18 липня 2014, 23:22
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися