У Львові влаштували боулінг гарбузами
Львівщина

У Львові влаштували боулінг гарбузами

3 листопада 2014, 13:39
1
0
Сподобалось?
0

 

У львівському міському парку культури на вихідні можна було пограти у боулінг... гарбузами. Цю і чимало інших розваг влаштували в рамках осіннього фестивалю для підтримки бійців, котрі беруть участь в АТО.

Гості залюбки кидали замість куль спілі жовтогарячі ягоди, бродили у лабіринті, викладеному із сіна, смакували гарбузовими стравами, виготовляли осінні декоративні композиції з керівниками майстер-класів. Також діяв осінній «модний ярмарок». Як повідомила заступник начальника управління культури міськвиконкому Ірина Магдиш, частину виручених на святі коштів буде спрямовано на допомогу бійцям АТО.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ьфв
    ьфв

    ХОТЕЛОСЬ БЫ ОБ ЭТОМ РАССКАЗАТЬ НЕМНОГО, НО СМОТРИТЕ САМИ http://stroyprikol.com/vot-ona-velikaya-rossiya/ ВОТ ОНА ВЕЛИКАЯ РОССИЯ !!! http://stroyprikol.com/budivelni-marazmi-i-prikoli/ Будівельні маразми і приколи !!! http://stroyprikol.com/nemnogo-yumora-o-russkih/ Немного юмора о РУССКИХ !!! Строительные комиксы http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-3-oktyabrya/ http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-2-oktyabrya/ http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-1-oktyabrya/ http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-30-sentyabrya/ http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-29-sentyabrya/ http://stroyprikol.com/stroitelnyie-prikolyi-26-sentyabrya/

    3 листопада 2014, 13:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися