З «Кроликами» черговий скандал у Трускавці
Львівщина

З «Кроликами» черговий скандал у Трускавці

4 січня 2016, 23:26
0
0
Сподобалось?
0

Після того, як вефірі одного з каналів «Кролики» (дует гумористів Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка) заявили, що нині їм українська мова незрозуміла, до них різко погіршилося відношення в Україні. Але час минув, і дует відновлює гастролі. Зокрема, туристичними місцями. Так на сьогодні у курортному Трускавці був запланований їхній концерт. Активісти вийшли до палацу культури з вимогою вигнати артистів геть. Чергове обурення викликало те, що у новорічній програмі російського державного каналу «Россия» артисти комік-дуету виступили з піснею «Москва – Одеса» відверто антиукраїнського змісту.
Активісти відзначають, що минулого року внаслідок протесту проти аналогічного концерту «кроликів» було зібрано підписи жителів і гостей міста, щоб надалі такі заходи навіть не планували.

«Заяву віднесли директорові ПК імені Тараса Шевченка Кіселичнику Михайлу Миколайовичу, на що той пообіцяв, що артистів більше не запрошуватимуть», – написали активісти й закликали небайдужих українців узяти участь в акції протесту. Нагадаємо, минулого року концерт комік-дуету скасували під тиском активістів. Чим нині закінчився концерт, поки невідомо.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися